Over Liz

"Ik heb MadameLiz opgericht in 2015. Destijds met de reden dat ik graag leggings wilde verkopen in lange lengtematen. Daarna volgde treggings en pantalons. Ik merkte dat ik nog veel meer ideeën had en ben daarom ook tassen en haarbanden gaan ontwerpen.

Sindsdien [begin 2019] is MadameLiz.com ook online.

Oorsprong MadameLiz
Ergens tussen 1503 en 1506 schilderde Leonardo Da Vinci de Mona Lisa. Mona betekende [destijds] mevrouw. Wat neerkomt op 'mevrouw Lisa'. Leonardo stond bekend om zijn vermogen om steeds weer aan een nieuw project te beginnen. Slechts enkele schilderen waren HE-LE-MAAL af. Ik kan dat ook heel goed. En door die eigenschap, werd ik vanuit mijn omgeving ook wel eens met hem vergeleken. Ik heb vaak inspiratie en goede ideeën. En ik geloof dat kunst in wat voor vorm dan ook nooit af is. Dat wanneer je ideeën soms naast je neerlegt en later weer oppakt, ze alleen maar beter worden. Ik blijf steeds nieuwe items ontwerpen, bedenken en creëren. En als mijn hoofd te vol wordt, begin ik weer opnieuw aan de leggings. Want daar is het allemaal begonnen.

Liz verwijst naar Lizzy, mijn driejarige dochter. Sinds zij er is, wil ik de wereld een beetje mooier maken. Ik wil dat zij ook de waarde van het mooie Nederland ziet. Samen kunnen we werken aan een toekomst voor haar en vele anderen van haar generatie. 

Groet, Lisa van MadameLiz"